OVB Holding AG

OVB Allfinanz, a.s.: Zemské ředitelství Pavla Horáka ocenilo své nejlepší spolupracovníky a přispělo Nadac i pro transplantace kostní dřeně

Pressemitteilung

V konferenčních prostorách hotelu Babylon v Liberci proběhlo tradiční slavnostní vyhlášení nejlepších spolupracovníků OVB Allfinanz v rámci zemského ředitelství Pavla Horáka. Během akce byli odměněni spolupracovníci, kteří v průběhu roku 2013 dosahovali nejlepších výsledků, došlo k povýšení nových manažerů a udělovala se i další významná ocenění.

Za společnost OVB Allfinanz, a.s., se zúčastnil obchodní ředitel Richard Beneš. Přítomni byli rovněž zástupci partnerských společností, s nimiž OVB Allfinanz, a.s., spolupracuje v oblasti finančních produktů.

Došlo také k oficiálnímu předání šeku na částku 167 450 Kč, kterou mezi sebou vybrali spolupracovníci zemského ředitelství Pavla Horáka, OVB Allfinanz, a.s., a zástupci partnerských společností. Tento dar putuje na účet Nadace pro transplantace kostní dřeně, jejímž cílem je napomáhat veškerým aktivitám vedoucím ke zlepšení osudu nemocných s nejtěžšími chorobami krve a zhoubnými nádory.

Nadace podporuje rozvoj dárcovství kostní dřeně v ČR, programy na podporu pacientských klubů a pacientů po transplantaci a onkologické terapii a také vzdělávání v hematologii, onkologii a transplantační medicíně. Soustředí se rovněž na investice do přístrojové techniky a vybavení pracovišť, jež provádějí výzkum v oblasti hematologie, onkologie a transplantační medicíny.

Z pohledu zemského ředitelství Pavla Horáka a OVB Allfinanz, a.s., se rozhodně nejednalo o jednorázovou akci, v předešlých letech totiž putovaly významné částky na podporu Fondu ohrožených dětí a na účet občanského sdružení DEBRA ČR.

O společnosti OVB Allfinanz, a.s.

Společnost OVB Allfinanz působí na českém trhu od roku 1993 jako dceřiná společnost německé OVB Holding AG. V současné době má více než 1 milion klientů a spravuje více než 2 miliony smluv. Klientům je k dispozici celorepubliková síť kvalifikovaných poradců – podřízených pojišťovacích zprostředkovatelů a vázaných zástupců. Mateřská společnost OVB Holding z německého Kolína nad Rýnem vznikla v roce 1970 na základě myšlenky poskytovat soukromým klientům obsažné, individuální a komplexní majetkové a finanční poradenství. V současné době působí prostřednictvím dceřiných firem v dalších 13 zemích Evropy.

O koncernu OVB

Koncern OVB se sídlem holdingu v Kolíně je jedním z předních evropských poskytovatelů finančních služeb. Od založení v roce 1970 stojí v centru obchodní činnosti společnosti OVB zákaznicky orientované poradenství pro soukromé domácnosti v oblasti ochrany majetku, vybudování a rozšiřování majetku, starobního zaopatření a získávání nemovitostí. OVB v současnosti poskytuje poradenství v Evropě více než 3 milionům zákazníků a spolupracuje s více než 100 renomovaných produktových partnerů. Společnost OVB je v současné době aktivní celkem ve 14 zemích, přičemž pro koncern pracuje 5054 finančních poradců na plný úvazek. V roce 2011 dosáhl OVB Holding AG se svými dceřinými společnostmi celkových provizí z prodeje ve výši 222,1 milionu eur a EBIT 6,1 milionu eur. Společnost OVB Holding AG je od července roku 2006 kótována na Frankfurtské burze cenných papírů (Prime Standard, ISIN DE0006286560).